Den kanadiske byen Sarnia har havnet i pressens søkelys etter at den lokale folkevalgte Dave Boushy forsøkte å hindre skandalerockerne i Motley Crue fra å opptre i byen. Forrige måned hevdet den 78 år gamle Boushy at bandets seksuelle eskapader og sjokkerende oppførsel kunne skade byens image. Ifølge lokalavisen, The Sarnia Observer, satte Boushy fram et forslag om å hindre bandet i å opptre under byens årlige sommerfestival. Han fikk imidlertid ikke flertall for forslaget.

Fornøyd

Denne uken tok Motley Crue til motmæle gjennom en telefonkonferanse med pressen. Bandet var godt fornøyde med å få kommentere påstandene om at bandets oppførsel er «pornografisk».

– Han har rett, kommenterte bassist Nikki Sixx.

Ifølge The Sarnia Observer fulgte bassisten opp med å takke for oppmerksomheten.

– Folk som ham er alltid ute etter å angripe rock n' roll. Gud velsigne dem. De holder navnet vårt i pressen, og de fyrer opp under vårt ønske om å gi fingeren til de menneskene som egentlig ikke forstår, slo han fast.

Skandaler

Motley Crues rykte som et av de mest skandaløse orkestrene i rockehistorien ble for alvor sementert i selvbiografien «The Dirt» fra 2001. Biografien beskriver medlemmenes alkohol— og arkotikamisbruk i detalj, og det spares ikke på kruttet i beskrivelsene av bandmedlemmenes forhold til den kvinnelige fansen. Bandet skal om kort tid reise ut på konsertrunden de har døpt «Cruefest». Den starter i Florida første juli.

– Det handler om gitarer, sexy vokalister og arrogante tekster. Og vi akter å fortsette å gi det til titusener av mennesker, oppsummerte Sixx.