Bassist og Iron Maiden-stifter Steve Harris er fotballidiot, og det har lenge vært klart at han ønsker å leke på fotballbanen i tillegg til på scenen når han nå er i Norge igjen. Harris, som sammen med resten av Iron Maiden herjet på Lerkendal stadion tirsdag, er fan av West Ham, og skandinaviske fans har lenge hatt muligheten til å få spille på samme lag som Harris. West Hams skandinaviske fanklubb arrangerte for en måneds tid siden en konkurranse der vinneren får sjansen til å entre banen sammen med Harris.

Medlem

Harris er æresmedlem av den skandinaviske fanklubben til West Ham. Fanklubben melder på sine nettsider at Harris og Iron Maiden arrangerer fotballkamp torsdag klokken 13.00 i samarbeid med Canal + og Umbro. Forrige gang Iron Maiden var i Oslo møtte de et sammensatt lag der blant andre Kjetil Rekdal, Jan Åge Fjørtoft, Erik Thorstvedt og Lars Bohinen var med. Det endte med de stygge sifrene 8-1 i norsk favør. Ifølge Dagbladet lover arrangørene å ikke stille med et like sterkt lag denne gangen.

– Vi har lovet Iron Maiden at vi ikke skal stille med et like godt lag som sist. De synes ikke det var noe gøy å tape så rått, sier Solheim til Dagbladet.no.

Disse møter Maiden:

Fotballspillere:

Erik Thorstvedt

Stig Inge Bjørnebye

Gunnar Halle

Tore Pedersen

Anders Jacobsen

Vegard Skogheim

Kent Bergersen

Bjørn Heidenstrøm

Kjell Roar Kaasa

Knut Nesbø

Musikere:

Disel Dahl (TNT)

Simen Hestnes (Dimmu Borgir)

Han von Helvete (Turboneger)

Dan Raaden Hoque (Back Street Girls)

Ole Jørgen Moe (Cadaver)

Kenneth Nilsen (Waklevören)

Sverre Dæhlie (Audiopain)

Christer Krogh (Grand Cafe)