Den britiske popstjernen og superkjendisen Amy Winehouse skulle etter planen opptre på den svære Coachella-festivalen i California i april. Der skulle hun etter planen ha begeistret 75.000 festivalgjengere sammen med andre artister som The Killers, Sir Paul McCartney og Morrissey. Nå melder imidlertid Yahoo News at hun ikke har fått innvilget søknaden om arbeidsvisum i USA.

Angrep

Winehouse har gjentatte ganger vært i bråk med både myndigheter, fans og fotografer. I forrige uke ble hun siktet for legemsfornærmelse mot en kvinnelig fan, og dette er sannsynligvis årsaken til visumnekten. Winehouse skal ha gått til angrep på en kvinne i Westminister i september i fjor.

I lys av pågående rettslige emner kommer hun ikke til å opptre på Coachella i år , uttaler stjernens talsperson i følge Yahoo News.

Album

Ettersom Winehouse stadig havner i pressens søkelys av alle andre grunner enn det rent musikalske er det lett å glemme at albumet «Back To Black» var en massiv hit på begge sider av Atlanteren. Platen har solgt flere millioner eksemplarer og konserten på Coachella ville vært hennes største opptreden i USA så langt i karrieren. Hennes planlagte opptreden i USA i forbindelse med Grammy-showet gikk også i vasken og da måtte hun opptre via satelitt.

Winehouse må møte for retten 17. mars.