KRISTIANSAND: — Det føles utrolig bra, og er veldig gøy. Jeg har vært kjempespent i hele dag, sier Emilie Caroline Helgesen.

Hennes versjon av Coldplay sangen «Fix You» imponerte juryen nok til at hun som førstemann er klar for superfinalen i Sidol.

se tv-reportasjen om Emilie Caroline

Se hele musikkvideoen "Fix you" her

— Først litt ros til medialinja på Vennesla VGS som kunne sine saker, men samtidig så har ikke det påvirket juryen. Det har derimot prestasjonen Emilie Caroline har gjort med Coldplays «Fix You». Dette er sunget med så mye innlevelse, og hun klarte også å takle sangens oppbygning mot slutten. I tillegg gjør hun sangen til sin egen på en fin måte, var juryens begrunnelse for å sende Helgesen videre til superfinalen i Sidol.Sidol er nettversjonen av Idol, og blir arrangert av 2play.no som hører til Side2.no.

Her kan du se flere musikkvideoer av Emilie Caroline

Fikk beskjed av mamma

Det var moren til Emilie Caroline Helgesen som overbrakte den hyggelige beskjeden til datteren. Hun var inne for å sjekke hvordan det lå an da hun kom over resultatet.

— Jeg ville så fryktelig gjerne videre, så det var en lettelse da mamma ringte og fortalte at jeg var videre.

Hun konkurrerte med tre andre om å kvalifisere seg til den store superfinalen. Før finalen skal en finalist til kåres.

— De tre andre skal nå legge ut en ny musikkvideo på nettet, og så skal en jury kåre en vinner av disse som skal konkurrere mot meg i superfinalen.

-Premiene frister

Hun vet enda ikke hvilken sang hun skal synge i finalen. Det eneste hun vet er at den starter neste mandag.

— Mest sannsynlig får jeg vite hvilken sang jeg skal synge til mandag. Jeg regner med at det er juryen som plukker ut sangen for meg, men er ikke helt sikker.

Vinneren av finalen får en fotoshoot, spille inn en singel, og lage en musikkvideo.

— Det er en veldig fristendes premie for å si det sånn. Musikk er livet mitt, og noe jeg har veldig lyst til å drive på med videre, fastslår Emilie Caroline Helgesen.