Nylig mistet rockestjernen Courtney Love (45) omsorgsretten til Frances Bean, datteren hun fikk sammen med avdøde Kurt Cobain. Cobains mor og tante ble oppnevnt som verger for 17-åringen.

Nå er Love også pålagt å holde seg fysisk unna datteren, melder kjendisnettstedet TMZ.

Love har ikke lov til å ha noen form for kontakt med henne, ifølge nettstedet.

Mener datteren lyver Courtney Love skal være særs misfornøyd med at datteren ønsker å bo hos bestemoren.

Tirsdag tok hun ut sine frustrasjoner på sin Facebook-profil. I en lang tirade kaller hun datteren både løgnaktig og bedragersk, og advarer henne mot å tro at hun kan greie seg selv.

— Hun tror hun har så mye penger. Men hun lurer seg selv når hun tror hun kan kjøpe «et lite hus i LA» til bestemoren. Gleder meg til å se hvordan det går, skrev Love ifølge MTV News.

Facebook-oppdateringen er nå slettet, men teksten ble raskt videreformidlet via en rekke blogger og nettaviser.

- Rusfri Onsdag morgen var tonen imidlertid en annen på Courtney Loves Facebook-side. Rockestjernen skriver nå at hun er glad i datteren, men at hun har stolt på feil type mennesker.

— Hun kommer til å finne ut hvilket latterlig rot hun er havnet i. Hun er smart, skriver Love.

Grunnen til at Love mistet omsorgsretten til datteren, er ikke kjent. Loves advokat benekter at det har noe med rusmisbruk å gjøre.

— Courtney har vært rusfri i flere år, hevder advokat Keith A. Fink.

— Dette handler ganske enkelt om at Frances foretrekker å bo hos bestemoren.

Arrestert Saken skal opp i retten i februar. Det blir langt fra første gang Courtney Love må forholde seg til lovens lange arm. Også i 2003 ble datteren plassert hos bestemoren etter at Love ble arrestert for forsøk på innbrudd hos eks-kjæresten. To år senere ble Love dømt til å tilbringe 180 dager på en avrusningsklinikk.

Courtney Love har hatt suksess som frontfigur i bandet Hole og som skuespiller i filmer som «The People vs. Larry Flynt» (1996) og «Man on the Moon» (1999).

Mest kjent er hun kanskje likevel for ekteskapet med Nirvana-stjernen Kurt Cobain. Paret var gift i to år før Cobain tok sitt liv i april i 1994. I senere år har Love hyppig skapt overskrifter etter episoder med rusmidler og bøllete oppførsel.