KRISTIANSAND: — Det er jo dette som er så gøy med TrashPop. Den ene størrelsen etter den andre dukker opp på den lille scenen på Charlies, sier Louis Hoolbrok i en pressemelding og sikter til den kommende konserten med norske My Midnight Creeps.

Holbrook mener de musikalske overraskelsene på TrashPop tilsynelatende aldri tar slutt og lover i samme slengen å fylle opp øreplugglageret for anledningen etter at det ble tømt på 120 Days-konserten.

Larmende rock For MMC skal ifølge Holbrook servere en runde larmende rock og bekmørk Mississippi-blues. VG's Stein Østbø var på plass da bandet spilte for ca. 5000 mennesker på Roskilde ifjor, og karakteriserte bandet som et "faretruende og kompromissløst livemonster ".

Det er som kjent ingen ringere enn selveste Madrugada-gitarist Bobby Cagehill (eller Robert Burås som han heter) som skriver, synger og fronter MMC. Gitarføringen deles med Ricochets-gitarist Alex Kloster-Jensen, og med på laget er Dag Stiberg på tenor-sax (Quarter Past), Behzad Farazollahi på trommer, Anders Möller på perkusjon and trommer, og Raymond Jensen på bass.

Sluttstrek for Trash-vår Etter terning-summen førsteskiva fikk i 2005, med tilhørende Alarm- og Spelemann-nominasjoner, er det neppe helt tomsing å spå et nytt hurra-kor av kritikere når " Histamin" finner butikkhyllene, skriver TrashPop i en pressemelding. Med MMC på lista settes en sluttstrek for TrashPop våren.

— Sesongen er i utgangspunktet ferdigbooket nå. Det er alltid trist å måtte si nei til bra artister fordi det er fullt. Ikke minst fant vi en god porsjon spennende navn på by:Larm som vi gjerne skulle hatt nedover fortere enn svint. Vi får se om vi visker bort sluttstreken og sniker inn en godbit til i vårprogrammet. Uansett har vi jo en høstsesong å fylle også, sier Holbrook.

Slik ser vårens TrashPop program ut:

**Torsdag 8. mars - Kap10Kurt (US)

Torsdag 15. mars - My Midnight Creeps**

**Tirsdag 20. mars - Geoff Berner (CA)

Tirsdag 27. mars - The Mojomatics (IT)**

**Fredag 13. april - Deleted Waveform Gatherings (utsatt fra 16. februar)

F redag 27. april - Det Är Jag Som Är Döden

Fredag 4. mai - Casiokids

Onsdag 30. mai - KONG KLANG**