OSLO: ”Magisk Maria” vinkler VG med etter premieren av Sound of Music torsdag. Norges største avis gir musikalen terningkast fem og mener sangstjernen fra Vennesla er som skapt for rollen.

Se bildeserie fra musikalen Overgår Carola

NRKs anmeldere skriver at sangstjernen fra Vennesla nesten overgår den figuren Carola en gang gjorde i i rollen som Maria Rainer.

Begge anmeldelsene nevner Arredondos sjarm, utstråling og skarrende sørlandsdialekt i sin skryt av sangeren, etter opptredenen på Edderkoppen Teater i Oslo.

Dagbladet, på sin side, gir musikalen terningkast fire, og er ikke like positive. De mener det skorter på skuespillertalentet til Arredondo. Likevel, skriver avisen at hun synger som en engel, og mener det musikalske nivået i den norske utgaven rager langt over det man vanligvis forventer fra musikalscenen.

— Vinner alle

Nyutgaven av den populære musikalen får jevnt over god kritikk av Norges største medier.

NRKs musikkredaksjon vinkler med ”The Sound of Success”, og gir følgende dom på Arredondos rolle.

Maria Arredondo vinner alle med sin smittende utstråling. Med sin sørlandsdialekt og spontane utstråling gir hun troverdighet til sin navnesøster på scenen og hun synger klokkeklart. Nettsiden til rikskanalen mener likevel at dansingen i musikalen er mager.

VG oppsummerer 23-åringens rolle med at Arredondo hadde taket på publikum, og takket være en strålende opplagt Maria Arredondo ble ”Sound of Music” en flott musikkopllevelse.

Foto: Scanpix