Elvis Presleys eneste barn, Lisa Marie (40), skriver på sin MySpace-blogg at hun venter barn med ektemannen Michael Lockwood (46).

Lisa Marie beskriver graviditeten som en velsignelse, men retter samtidig en kritisk pekefinger mot den amerikanske og engelske sladrepressen.

— Prærieulver - Etter å ha vært et mål for sladder og grusomme manipulerte bilder i media, må jeg legge kortene på bordet og annonsere at jeg er gravid, skriver hun på bloggen.

Presleys reaksjon skyldes journalistenes kommentarer rundt hennes plutselige vektøkning. I blogginnlegget beskriver hun dem som en flokk med prærieulver sirklende rundt sitt bytte, hylende av nytelse.

— Pressen vil forhåpentlig stoppe mobbingen nå som graviditeten er bekreftet, fortsetter hun i blogginnlegget.

Barn nummer tre Det kommende barnet er Lisa Maries tredje barn, men det første med musikeren Lockwood. Presley, som fra før av har tre mislykkede ekteskap bak seg, giftet seg med Lockwood i Japan for to år siden.

Presley skriver ikke hvor langt hun er på vei, eller hva slags kjønn barnet har.

Fra før av har Presley en 18 år gammel datter og en 15 år gammel sønn. Hun fikk dem begge under sitt ekteskap med Danny Keough, også han musiker. Lisa Marie har etter dette vært gift med skuespiller Nicolas Cage og velkjente Michael Jackson.

Lisa Marie jobber for tiden med sitt tredje album. I fjor lanserte 40-åringen en ny versjon av Elvis' "In the Ghetto", der hun synger duett med sin avdøde far.