Vil du spille for tusener og varme opp for Wyclef Jean på Torvet? Nå har du muligheten

22. juni arrangeres Byfest på Torvet, hvor blant andre Wyclef Jean og Italobrothers spiller opp til fest for hele familien. Nå har du eller ditt band muligheten til å bli en del av artistrekken, midt i beste spilletid.

Publisert:

22. juni spiller Wyclef Jean på Byfest på Torvet. Nå kan du få sjansen til å varme opp for den amerikanske The Fugees-legenden. Foto: NTB Scanpix

Lyst å starte sommeren med å spille for flere tusen under Byfest på Torvet? Nå har du muligheten.

22. juni arrangeres Byfest på Torvet, et alkoholfritt og gratis arrangement for hele familien, hvor arrangørene håper på 20.000 besøkende i løpet av kvelden.

På plakaten står artistrekken ItaloBrothers, Wyclef Jean, Freddy Kalas og Iris, men det er også gjort plass i programmet til en lokal artist eller band som får vise seg fram.

Slik fungerer konkurransen

Arrangørene håper at 20.000 vil besøke Byfest på Torvet 22. juni. Bildet er tatt ved en annen anledning samme sted. Foto: Kristian Hole

Send mail til tips@krsby.no innen 13. juni og legg ved en form for referanse (video, lyd, konsertopptak) eller link til en utgivelse, som du eller ditt band har gitt ut.

En jury vil bestemme hvilke fire kandidater som kommer videre til finalerunden, og vinneren skal KRSby-leserne stemme fram i uka før byfesten braker løs.

Juryen vil bestå av Kristiansand-artist Stein Roger Sordal, daglig leder Judit Premak og representanter fra Sørnorsk Kompetansesenter for Musikk (SØRF), samt KRSby-redaksjonen.

Vinneren får spille én utvalgt låt mellom settet til Freddy Kalas og superstjernen Wyclef Jean på Byfest på Torvet 22. juni.

Med andre ord er det i beste spilletid på kvelden at vinneren får vist seg fram for flere tusen tilskuere på Torvet.

Kriterier for å melde seg på

  • Hvis du/dere er under 18 år, må du ha tillatelse fra foreldre eller foresatte til å melde deg på konkurransen.
  • Artistene må legge ved en form for referanse, enten video, lyd, konsertopptak, eller link til en utgivelse.
  • Du må enten bo, komme fra eller ha en tilknytning til Sørlandet.
  • Byfest på Torvet er et gratis, alkoholfritt arrangement for hele familien, så innholdet i låten bør være passende for publikum i alle aldre.
  • Legg også ved kort info om deg selv.

Lykke til med konkurransen!

Publisert: