– Isac Elliot har en utrolig sterk posisjon, med over 30 millioner streams av én av sine hits. Han er en godt etablert artist som fortsetter å utvikle seg, og kommer med nytt materiale før sommeren. Vi er kjempefornøyde med å få han til årets Pink Party, sier senterleder Ruben Storevold ved Sørlandssenteret.

16-årige Isac Elliot Lundén tok Norge med storm i 2013, og har hatt stor suksess siden den gang. Da han opptrådte på Sørlandssenteret i 2015 måtte flere publikummere bli løftet over gjerdet, på grunn av presset som oppsto i publikum som ville få med seg konserten. I år blir han headlineren til for hele Pink Party.

Flere tusen fikk med seg finnens konsert i 2015. Foto: Sondre Steen Holvik

Stor i Norden

– Han passer godt til vår målgruppe, sammen med de andre artistene som kommer. Før vi slapp artister i det hele tatt hadde vi solgt 2500 billetter, og med slippene som har kommet de siste dagene håper vi på å kunne selge 1000 til 1500 billetter i uka framover, sier Storevold.

Fra før av er det kjent av GinoBless, Jesus Loves Electro, Ylva og The Main Level skal spille.

Elliot har over én million månedlige avspillinger på Spotify, mest fra Finland og Norge. Hans nyeste singel, «Liikaa Sussa Kii», har fått over fem millioner avspillinger på strømmetjenesten.

Årets Pink Party blir det tredje i rekken, og det er forventet at mellom 10.000 og 12.000 mennesker skal på konserten den 24. juni. I fjor headlinet Marcus og Martinus, og fra før av er det kjent at boybandet The Main Level også skal spille på årets Pink Party.

Isac Elliot har blitt omtalt som Skandinavias Justin Bieber. Foto: Sondre Steen Holvik

Satte rekord

For å få billett til konserten må man handle for 1000 kroner på Sørlandssenteret, noe som har ført til omsetningsrekorder på senteret i forkant av arrangementet. I fjor var omsetningen de 15 ukene før konserten på hele 63,1 millioner kroner.