Harveys fyller 20 år i år Harveys fyller 20 år i år Foto: Vegard Damsgaard

Ny ledertrio på Harveys

– Har alltid ønsket å legge til rette for folk med ambisjoner.

Et av byens mest populære utesteder får ny ledelse. Richard Henningsen, Andreas Vigsnes og Åsmund Bjørnerud skal ta over roret. Henningsen blir daglig leder, og han får hendene fulle med å markere Harveys 20-årsdag.

– En slags throwback

– Harveys fyller 20 år i år, og dette skal blant annet markeres med en rekke arrangementer etter sommeren. Det blir en slags throwback til da Harveys ble startet. Ellers vil vi fortsette driften som vanlig, men vi er alltid ute etter å nå nye kundegrupper og fornye oss, sier Richard Henningsen.

Nils Ronny Urdal, Kristofer Eastwood og Erik Wikstøl har alle vært involvert i ledelsen av Harveys tidligere, men nå byttes det om på mange hatter. Wikstøl blir snart ny daglig leder på Håndverkeren, Urdal flytter fra byen, og Eastwood gir seg som daglig leder på Harveys.

Nils Ronny Urdal (t.v.), Andreas Vigsnes, Richard Henningsen, Erik Wikstøl og Åsmund Bjørnerud Aarmodt. Foto: Harveys

15 års erfaring

-Akkurat som jeg og Nils fikk muligheten for 10 år siden, så fortjener tre av våre flinkeste ansatte nå samme sjanse. Vi har alltid ønsket å legge til rette for folk med ambisjoner, som har noe å tilføre denne bransjen og skjønner hva gjester vil ha, sier Wikstøl i en pressemelding.

De tre nye lederne får dermed overta en aksjepost og bli medeiere. Den ferske daglige lederen har 15 års erfaring fra bransjen, og har tidligere jobbet på både Harveys og Håndverkeren.