Dj Jan Gunnar Solli, her avbildet på en venue i Las Vegas, tar med seg Jan Thomas for å lage Coachella-fest på Kick Scene lørdag kveld. Dj Jan Gunnar Solli, her avbildet på en venue i Las Vegas, tar med seg Jan Thomas for å lage Coachella-fest på Kick Scene lørdag kveld. Foto: Privat / Jan Gunnar Solli

Coachella-fest i Kristiansand? Her er fem ting du kan finne på i helga

Lite planer i helga? Kristiansand byr på alt fra vårfest med Jan Thomas og DJ Jan Gunnar Solli, til nye Kilden-forestillinger.

Helgen nærmer seg nok en gang med stormskritt, og KRSby har samlet sammen en liste for deg som ikke helt har funnet ut hva helga skal by på.

Frister det å ta sommeren litt på forskudd og dra på Coachella-party med Jan Thomas og Dj Jan Gunnar Solli? Eller kanskje du vil se Vipers-jentene i aksjon på Aquarama?

Sjekk hva Kristiansand har å by på helt i helga:

Dra på Coachella-fest

Stylist Jan Thomas og Dj Jan Gunnar Solli bringer Coachella-stilen til Sørlandet fredag kveld. De oppfordrer folket til å gå med en «leken, casual sommerstil». Foto: Privat / Jan Gunnar Solli
  • Hvor: Kick Scene
  • Når: Lørdag kveld

Den årlige Coachella Valley Music and Arts Festival i California er regnet som en av verdens største festivaler, og byr på en smeltedigel av den hotteste urbane musikken, og trender innenfor både mote- og populærkultur.

Stylist og gründer Jan Thomas og Dj Jan Gunnar Solli har latt seg inspirere av Coachella-stilen og har tidligere hatt suksess med temafestene i Oslo. Nå drar tospannet til Sørlandet for å skape en lignende fest på Kick Scene lørdag kveld:

– Nå skal vi forsøke å skape Coachella-stemning på Kick Scene i helga. Og Jan Thomas styrer outfit-bedømmelse på gjestene, jeg styrer musikken, og sammen bidrar vi med show, skriver Jan Gunnar Solli til KRSby.

Hvem vet? Kanskje er det du som stikker av med prisen for kuleste outfit lørdag kveld?

Se hvordan festen så ut i Oslo:

Se «Helt Privat»

Ragnhild Tysse spiller en ulykkelig forfatter med skrivesperre i James Graham-forestillingen «Helt privat». Foto: Jon-Petter Thorsen
  • Hvor: Kilden
  • Når: Fredag og lørdag kveld

Hvordan forteller en introvert, nyseparert forfatter historien om seg selv? Det er spørsmålet i den nye forestillingen «Helt Privat», hvor blant annet skuespillerne Ina Maria Brekke, Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen og Johannes Blåsternes utforsker denne tematikken:

– Tematikken i «Helt privat» er i utgangspunktet inspirert av Edward Snowdens avsløringer om myndighetsovervåkning. For hva skjer egentlig når vi velvillig deler informasjon om oss selv og legger igjen digitale spor over hele nettet? Eksisterer det privatliv i samfunnet vi lever i? skriver Kilden om forestillingen.

Gå for gull i musikkquiz

Gjengen på Håndverkeren jublet da de nylig ble kåret til «Byens Beste Utested» av KRSby-lesere. Kanskje er det du som jubler under musikkquiz fredag kveld? Foto: Privat

Hvor: Håndverkeren

Når: Fredag kveld

Sitter du på mye musikkunnskaper som du aldri får brukt? Fortvil ikke. Fredag kan du og vennegjengen ta turen til Håndverkeren for å prøve å sikre deg første førsteplassen i musikkquiz.

Nyt en god serie eller film

Luke Evans (t.v.), Dakota Fanning og Daniel Brühl jakter på en seriemorder i «The Alienist». Foto: Netflix / Promo
  • Hvor: Hjemme i sofakroken
  • Når: Når du vil!

Frister det heller å koble av hjemme etter en lang jobbuke? KRSby har samlet sammen flere tips til deg som vil fyre opp smågodtet og nyte en god serie eller film.

Se Vipers i aksjon

Vipers spiller mot Buducnost lørdag kveld. Foto: Arkiv FVN

Hvor: Aquarama

Når: Lørdag kveld

Vipers-jentene møter det sterke Montenegro-laget Buducnost i Europacup Kvinner, og det spennende oppgjøret skal avgjøres på Aquarama lørdag kveld.