Stafossvegen 6: Denne illustrasjonen viser flyfoto av den aktuelle eiendommen. Pilen vil i enkelte tilfeller ikke treffe 100 prosent på eksakt adresse. ©Norkart AS, Omløp, Geovekst og kommunene. Stafossvegen 6: Denne illustrasjonen viser flyfoto av den aktuelle eiendommen. Pilen vil i enkelte tilfeller ikke treffe 100 prosent på eksakt adresse. ©Norkart AS, Omløp, Geovekst og kommunene.

Den nye eieren måtte ut med 1.450.000 for dette huset i Evje og Hornnes kommune

Et hus i Stafossvegen 6 i Evje og Hornnes kommune er solgt for 1.450.000 kroner.

Monica Eftevand er selger av huset, og eierskiftet ble registrert 17. februar.

Andre salg i nabolaget

Dette er det andre boligsalget innen en radius på en kilometer i løpet av det siste året.

Det siste året har det blitt solgt 60 eiendommer i Evje. Snittpris pr. kvadratmeter blir 19.263 kroner. Snittet i distriktene i Agder i siste kvartal er 17.916 kroner, ifølge Eiendom Norge.

Ønsker du å lese flere saker om salg i området? Du finner alle de siste salgene i Evje her.

Et hussalg i nærheten ble også registrert for mindre enn en måned siden. Eiendommen i Gautestadvegen 102 ble solgt for 2.600.000 kroner.

Slik utvikles prisene i Agder fylke nå

Prisene for boliger i de mindre kommunene i Agder fylke sank med 0,10 prosent siste kvartal. I snitt må kjøper ut med 17.916 kroner pr. kvadratmeter. Kristiansand og de største omegnskommunene er ikke inkludert i disse tallene.

Det ble i løpet av 4. kvartal 2020 lagt ut 232 boliger for salg i distriktene. 268 boliger ble solgt. Det er 31 flere solgte og 14 flere lagt ut sammenlignet med samme tid i fjor.

I gjennomsnitt lå boligene ute for salg i 124 dager før de ble solgt.

Boligene i de mindre kommunene i Agder fylke gikk i snitt for 2,50 prosent mindre enn det prisantydning tilsa de siste tre månedene.

Evje: Denne illustrasjonen viser flyfoto av det aktuelle området. Pilen vil i enkelte tilfeller ikke treffe 100 prosent på eksakt adresse. ©Norkart AS, Omløp, Geovekst og kommunene.