Det er fortsatt ingen avklaring rundt Gareth Bale, tross hans ønsker om å forlate London-klubben. Det er fortsatt ingen avklaring rundt Gareth Bale, tross hans ønsker om å forlate London-klubben. Foto: Sang Tan - AP Photo

Real Madrid begynner å bli utålmodige

Tottenham haler ut tiden.

Tottenhams 24 år gamle stjerne Gareth Bale har blitt linket til Real Madrid hele sommeren.

Real Madrid har lagt all skylden på Tottenham for at det ennå ikke er noen avklaring rundt Bale-overgangen. Ifølge den spanske giganten ville waliseren allerede vært i Madrid om det hadde vært opp til dem. Det melder Sky Sports.

— Venter på Tottenham

— Vi er nødt til å vente fordi Tottenham drar ut tiden. Det er noen få problemer, men jeg håper de vil løse seg snart. På dette tidspunktet skulle vi gjerne sett at overgangen hadde vært i orden, men per nå er han ikke Real Madrid-spiller, selv om det ser ut som han snart kommer, sier visepresident i den spanske klubben, Fernando Fernandez Tapias.

Gareth Bale har uteblitt fra trening tre ganger denne uken og er rapportert å være «rasende» på Tottenham-ledelsen over hvordan de har håndtert overgangen.

Tidligere denne uken har Tottenham-trener André Villas-Boas uttalt at det kommer til å skje noe i overgangssagaen veldig snart.

Verdensrekordbud

Den spanske giganten står klar for å legge drøye 810 millioner kroner på bordet for waliseren. Det vil i så fall være verdensrekord.

Cristiano Ronaldo gikk fra Manchester United til de helhvite spanjolene for rundt 800 millioner i 2009. Det er 88 dager siden Bale først ble linket til den spanske hovedstaden. Men spanjolenes visepresident mener ikke nødvendigvis at Real Madrid trenger Tottenham-vingen.

- Selv om Bale ikke skulle komme hit, har vi et fantastisk lag. Det er ingen tvil om Bales talent, men et Real Madrid uten ham, er et veldig bra Madrid, sier Fernandez Tapias.