MICHELLE: Her er Iselin Skjævesland Shumba i sin rollefigur, Michelle, sin skikkelse. Michelle er åndelig, sanselig og opptatt av krig og fred og sånn, og konkurrer med Synne om å være gruppas kvinnelige midtpunkt. MICHELLE: Her er Iselin Skjævesland Shumba i sin rollefigur, Michelle, sin skikkelse. Michelle er åndelig, sanselig og opptatt av krig og fred og sånn, og konkurrer med Synne om å være gruppas kvinnelige midtpunkt. Foto: Pressefoto

Ny skuespillerkomet fra Kristiansand

Iselin Skjævesland Shumba (26) spiller en av hovedrollene i humorserien «Sammen».

OSLO: – Det var kjempegøy å spille inn serien. Vi hadde tjue innspillingsdager i sommer, og jobbet tolvtimersdager. Det var helt vilt, men sykt god stemning på settet , sier Skjævesland Shumba til fvn.no, som går fjerde året på teaterhøgskolen i Oslo og gjør sin «offisielle» skuespillerdebut i serien.

«Sammen» handler om en gruppe teaterstudenter som jobber fram mot sin første oppsetning, og i det virkelige liv går også alle skuespillerne i samme klasse på teaterhøgskolen.

Karakterene i serien er veldig karikerte, og er kanskje basert på våre dårligste sider. Jeg kjenner meg igjen i at i slike grupper blir små problemer til store verdensproblemer , sier Skjævesland Shumba som spiller karakteren Michelle.

Sist fredag hadde «Sammen» premiere på VGTV, og allerede har første episode av serien over 360.000 visninger. Martin Lund («Knerten gifter seg») og Thorkild Schrumpf regisserer serien som blir produsert for VGTV av Monster. Totalt skal det vises ni episoder.

Skævesland Shumba fikk interesse for teaterfaget da hun samlet nok poeng til å komme inn på medisinstudiet. Det angrer hun ikke på i dag.

Dette er vanskelig, og det er det som trekker meg. Å være skuespiller vrir og vender meg som menneske , sier hun.

Drømmen er ikke klar, drømmen skal bli til. Akkurat nå konsentrerer jeg meg veldig om skolen. Så lenge jeg gir 100 prosent og er åpen, tror jeg det vil ordne seg , legger sørlendingen til.