Disse jentene inntar nå Kristiansand. Disse jentene inntar nå Kristiansand. Foto: Brun og blid

Disse jentene inntar byen

En av disse jentene er Brun og blid sin nye modell, men til tross for at finalen går av stabelen i Kristiansand snakker ingen av finalistene sørlandsk.

KRISTIANSAND: Solstudiokjeden Brun og blid velger hvert år en modell som skal være deres ansikt utad. Den utvalgte blir blant annet avbildet gjennom reklamemateriell, på nett og i Brun og blids 140 salonger over hele landet.

Anette Hunstad Frøland bor i Kristiansand og representerer dermed Sørlandet i finalen. Foto: Brun og blid

— Det er individuelt hvor mye dette betyr, men det er klart det er en stor mulighet for vinneren som blir eksponert i flere år fremover hos Brun og Blid. Det kan åpne andre porter, men det vet en ikke på forhånd, sier modellpappa Charles Hodne i Modellhuset.Hodne er med i juryen som skal kåre årets vinner under finalen på hotell Caledonien lørdag. I forkant av dette vil det være en fotoshoot, og hvis været tillater det vil en kunne nyte synet av de lettkledde jentene et sted i byen.

Stor interesse

Det har vært stor interesse for konkurransen, som er åpen for både menn og kvinner. Til tross for at håndballspilleren Kristian Kjelling er blant de mest populære modellene kjeden noen gang har hatt, nådde ingen menn frem til finalen.

— Det er generelt et veldig bra nivå på jentene. Det har vært stor påmelding, kommenterer Hodne.

Ingen innfødte Sørlendinger nådde frem til finalen, men Anette Hunstad Frøland fra Askim er bosatt i Kristiansand og representerer dermed landsdelen.