City har vunnet ni av ni hjemmekamper denne sesongen, men måtte jobbe for seieren torsdag. Jesús Navas var nær å gi City-ledelsen etter fem minutter. Hans heading traff utsiden av stolpen.

Liverpool fikk deretter et mål fra Raheem Sterling feilaktig annullert for offside. Reprisene viste at annulleringen var feil.

— Når to av de beste lagene i England spiller, krever jeg en linjemann som forstår offsidereglene, skrev tidligere Premier League-spiller Jan Åge Fjørtoft på Twitter.

Etter 24 minutter kunne Coutinho gi Liverpool ledelsen. Sterling rundet keeper, men det var Coutinho som kunne sette ballen i City-nettet. Everton, som ledet i ett minutt, er det eneste andre laget enn Liverpool som har ledet på Eastlands denne sesongen.

Etter en dødball kunne Vincent Kompany heade inn 1-1. Martin Skrtel tapte duellen med belgieren, og Liverpool slapp nok en gang inn et mål på dødball. David Silva slo et godt hjørnespark, men Skrtel ble altfor tam i duellen. Vinnermålet kom like før pause da City kontret, og Alvaro Negredo umarkert skjøt mot mål. Avslutningen var svak og løs, men Mignolet i Liverpool-målet fomlet ballen videre i mål. (©NTB)