Det betyr at debatten arrangeres med sju mannlige kandidater. Fox Business Network har valgt ut fra kanalens meningsmålinger, og de som får sjansen til å tale sin sak torsdag kveld er Donald Trump, Ted Cruz, Marco Rubio, Ben Carson, Chris Christie, Jeb Bush og John Kasich.

Den tidligere Hewlett-Packard-sjefen Carly Fiorina startet valgkampen med solid oppslutning på meningsmålingene, men har falt kraftig og har nå for lite støtte til å bli invitert til TV-debatt. I stedet vil hun delta i den såkalte undercard-debatten tidligere på kvelden sammen med tidligere Arkansas-guvernør Mike Huckabee og tidligere senator i Pennsylvania, Rick Santorum.

Rand Paul, senator fra Kentucky, virker derimot hakket mer fornærmet og sier til CNN at han ikke stiller i debatten mellom de fire kandidatene med lavest oppslutning på Fox' meningsmålinger.

Som ventet er heller ikke Jim Gilmore, som i lang tid har hatt under 1 prosents oppslutning fra de republikanske velgerne, invitert til debatten.

Donald Trump har for øyeblikket en solid ledelsen blant de elleve som ønsker å bli Republikanernes kandidat til presidentvalget i november. Nærmest ham følger Cruz og Rubio. (©NTB)