Både Stabæks sportsdirektør Olsen og tidligere sportsdirektør i Vålerenga Haakonsen ble frifunnet i den mye omtalte overgangssaken i fjor høst. De skal nå ha inngått en avtale med NFF om å ikke inngå sivile søksmål. For det har de fått 200.00 kroner hver.

— Jeg vil ikke kommentere innholdet i avtalen, men jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med at vi har fått en avtale på plass, sier Olsen til TV 2, uten ønske om å kommentere innholdet ytterligere.

— NFF bekrefter at vi har betalt de to et minnelig beløp som kompensasjon for den belastningen de opplevde i perioden fram til saken ble henlagt, skriver informasjonsdirektør Svein Graff i en SMS til kanalen.

Til tross for at Olsen nå skal ha mottatt en kompensasjon, er ikke Stabæk-direktøren helt ferdig med saken.

— Vi kom ut av tingretten etter å ha blitt frikjent med en god følelse. Men som jeg sa den gang, så ligger det likevel et lokk over, og man klarer ikke glede seg så mye når man ser hva man har vært gjennom. Jeg sa da at vi kom til å gå etter de som hadde gjort oss urett. Kamplysten er stor, og vi vil forfølge resten av dem som har vært ute etter oss og som har kommet med løgner, sier han. (©NTB)