Scoringer av Gerard Pique og Karim Benzema så ut til å sørge for at Real Madrid og Barcelona fikk med seg ett poeng hver i storoppgjøret i Spania lørdag.

Det så heller ikke ut til å ville seg for Real Madrid da Gareth Bale fikk en scoring feilaktig annullert like før slutt og Sergio Ramos ble utvist kun minutter senere, men fem minutter før slutt dukket Cristiano Ronaldo opp på bakre stolpe og satte inn 2-1 til de hvite fra Madrid.

Luis Suárez fikk alle tiders mulighet til å gi hjemmelaget ledelsen allerede etter ni minutter da han ble spilt på nærmest åpent mål av Neymar. Uruguayaneren klarte imidlertid ikke å få ballen mellom stengene. Barcelona var det førende laget de første 20 minuttene og Ivan Rakitic fikk en stor sjanse 21 minutter ut i kampen, men skuddforsøket hans ble reddet av Keylor Navas.

Like etter gikk Lionel Messi i bakken på 16-meterstreken etter å ha blitt felt av Sergio Ramos som allerede da hadde pådratt seg et gult kort, men dommer lot forseelsen passere.

Cristiano Ronaldo spilte en svak førsteomgang, men testet skuddfoten etter 24 minutter. Forsøket ble reddet av Claudio Bravo, og heller ikke lagkamerat Benzema maktet å score da han fikk en stor mulighet på volley like før pause. (©NTB)