46-åringen brukte ikke ordet superstjerne, men snakket om spillere som kan avgjøre kamper med ekstraordinære, ustoppelige og uforglemmelige prestasjoner. Der er Gareth Bale i klasse med sin klubbkamerat, mener Wales' landslagssjef.

— Talent kan føre spillere til et visst nivå, men for å nå virkelig langt trenger man også en mentalitet, et ønske om å bli bedre. Hos Ronaldo ser vi det på mils avstand. Bale har også den samme innstillingen som står til talentet, sa Coleman.

— Helt siden han kom til Manchester United har Ronaldo vist en vilje til å trene hardt, hardere enn alle andre, for å bli bedre, score mål og vinne så mye som mulig. Jeg husker da jeg var manager i Fulham at han avgjorde en kamp i siste minutt. Vi hadde god kontroll, men så gjorde han noe ekstraordinært.

Coleman og lagkaptein Ashley Williams møtte pressen på Olympique Lyons nye arena i Récines øst for byen. Der spiller Wales onsdag om finalebillett i EM. Mange av spørsmålene dreide seg om Ronaldo.

— Åpenbart er han en av de beste i verden, men vi er ikke besatt av ham. Vi må prøve å stoppe dem som lag, slik vi har gjort hele turneringen, sa Williams. (©NTB)