Trimtex Sport screenshot.JPG

Nøsted Kjetting ledet torsdag kveld, som de både gjorde onsdag kveld og torsdag morgen. Ledelsen

KVARRTFINALE- 4- årets sørlandsbedrift.jpg

har imidlertid blitt mindre, og da klokka var 20 og det gjenstod 11 timer igjen av kvartfinalen, ledet Nøsted Kjetting bare med et titalls stemmer på Trimtex Sport.

Les også:

1400 stemmer

Den fjerde kvartfinalen har vist seg å mobilisere mange, og over 1400 stemmer var avgitt torsdag kveld. Det er allerede det nest høyeste antall stemmer i årets kvartfinaler.

Les også:

Kaster klærne

For å vinne kvartfinalen og sikre seg den siste semifinaleplassen bruker kvartfinalistene alle midler. Sportøyprodusentens ansatte har blant annet kastet klærne for å sanke flest mulig stemmer.

Trimtex Sport screenshot.JPG

— Det var markedsavdelinga som kom på strippestuntet, og to av selgerne stilte opp. De ansatte har virkelig mobilisert. Nå håper vi at også lillesanderne vil støtte oss og sende oss videre, fortalte daglig leder Tor Eivind Augland til Lillesandsposten torsdag.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

Propaganda på nærradioen

De ansatte hos kjettingprodusenten i Mandal hadde spøkefulle planer om å la stemmegeneralen sanke stemmer i stedet for telefonnummer når han dro på byen, samt benytte en Nøsted-ansatt som på fritiden var programleder på nærradion til å drive utstrakt Nøsted-propaganda mellom countrylåtene.

Nøsted Kjetting screenshot.JPG

Om planen ble satt i live er uvisst, men ledelsen innehar Nøsted i alle fall enn så lenge.

Møter Dyreparken i semifinalen

Vinneren av den siste kvartfinalen møter Dyreparken til semifinale neste onsdag. Og den som går av med seieren her er sikret en plass i finaleuka der Årets Sørlandsbedrift kåres på Næringslivsdagen torsdag 27. november.