Christie skal lede «et omfattende team av fagfolk som vil forberede overtakelsen av Det hvite hus, og alt dette medfører, i høst», skriver Trumps valgkampteam på sitt nettsted.

Christie måtte selv gi seg tidlig i nominasjonskampen på republikansk side, og siden har han uttrykt støtte til Trump og hans kandidatur. New Jersey-guvernøren er også blitt nevnt som en mulig visepresident for mannen som etter all sannsynlighet blir Det republikanske partiets kandidat til presidentvalget i november.

Valget av Christie kommer på et svært viktig tidspunkt for Trump, som ristet av seg sine to siste utfordrere, Ted Cruz og John Kasich, med seieren i nominasjonsvalget i Indiana sist uke. Nå ser teamet fram mot landsmøtet i partiet, og deretter selve presidentvalgkampen mot Demokratenes kandidat — trolig Hillary Clinton.

— Guvernør Christie er en ekstremt kunnskapsrik og lojal person med redskapene og ressursene som trengs for å sette sammen et overgangsteam uten sidestykke, et som vil være forberedt på å ta over Det hvite hus når vi vinner i november. Jeg er takknemlig for guvernør Christies bidrag til denne bevegelsen, uttaler Trump i pressemeldingen.

— Jeg er beæret over tilliten Trump har til meg, og jeg ser fram til å sette sammen et førsteklasses team som vil skaffe en administrasjon som på beste måte vil tjene den valgte presidenten og landet, sier Christie. (©NTB)