Dermed ble det ingen medalje for Brasils kvinnelige superstjerne og hennes lagvenninner.

17-årige Deanne Rose og den 33-årige kapteinen Christine Sinclair scoret kampens to første mål for Canada, til stor skuffelse for et lidenskapelig publikum i São Paulo. Beatriz skapte nytt håp med sin redusering 11 minutter før slutt, men hjemmepresset førte ikke til flere scoringer.

Marta, som fem ganger er kåret til årets spiller i verden, var strålende opplagt da Brasil scoret tre ganger mot Kina og fem mot Sverige i sine to første OL-kamper. Samtidig skuffet Neymar og mennene.

Siden er rollene byttet helt om. Da Beatriz scoret, var det kvinnenes første mål på over 400 minutters spill. I semifinalen tapte Brasil på straffespark for Sverige.

Samtidig har Neymar og mennene funnet formen. Barcelona-spissen scoret to av målene da Honduras ble knust 6-0 i semifinalen, og lørdag spiller Brasil OL-finale mot Tyskland på Maracanã. (©NTB)