Siv Jensen (Frp): 4

Var offensiv i skattedebatten. Fremsto som regjeringens beste forsvarer av kutt i skatter og avgifter, med klare poenger. Forsvant litt utover i debatten.

Erna Solberg (H): 3

Kom på defensiven i debatten om økte ulikheter og var nærmest fraværende i skattediskusjonen. Klarte ikke å formidle godt nok det rejgeringen faktisk har oppnådd.

Trine Skei Grande (V): 3

God når hun først slapp til, men dette var ikke en debatt der Venstre er en hovedaktør. Poengtert i runden om betydningen av graderte barnehagesatser som virkemiddel mot utvikling av fattigdom og ulikheter.

Knut Arild Hareide (KrF): 4

Usynlig i første del av debatten. Bedre da temaet ble kampen med Frp om kristne velgere og flyktningepolitikken. Uklar da han ble presset på hvem han vil samarbeide med etter valget.

Trygve Slagsvold Vedum (Sp): 3

Hans gode og smittende humør er hans beste våpen. Viste glød da han prøvde å kople distriktspolitikken til økte ulikheter. Ellers en vanskelig debatt for en Sp-leder.

Une Bastholm (MDG): 3

Kveldens debutant. Kom fra det med æren i behold. Kred for å være uredd i spørsmålet om økt boligbeskatning for å redusere de økonomiske forskjellene.

Jonas Gahr Støre (Ap): 5

Temaet ulikheter er en hjertesak for Ap. Og Støre fulgte opp. Poengert, kjapp og spiss i formuleringen av budskapet. Forsvant litt mot slutten av debatten, men kveldens vinner.

Audun Lysbakken (SV): 4

Kveldens tema passet også Lysbakken godt. Offensiv og prinsipiell. Gode "punch lines" så lenge temaet var fattigdom og ulikheter. Men i likhet med Støre ble han mindre aktiv i siste del av debatten.