Samtidig med pågripelsen i Oslo tirsdag, aksjonerte politiet mot tre virksomheter i Trondheim, Lillehammer og Tromsø som 51-åringen er involvert i. Den antatte Hells Angels-lederen er siktet for blant annet heleri.– Vi har gjennomført en aksjon mot mannen og næringsvirksomheten Tattoo World og tatoveringsbutikker i Lillehammer, Trondheim og Tromsø. Han er siktet for overtredelse av heleribestemmelsene i straffeloven og en del andre bestemmelser, sier politioverbetjent Egil Gabrielsen i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

I tillegg til helerisiktelsen er trondheimsmannen også siktet for blant annet narkotikavirksomhet, grov vold og drapstrusler. Aksjonen var koordinert fra Trondheim, men pågripelsen skjedde midt i Oslo sentrum tirsdag. 51-åringen ble pågrepet uten dramatikk.

I Trondheim ransaket politiet rom 51-åringen har disponert i Trolla og i tatoveringssalongen Bloody Canvas Tattoo, skriver Adressa.no.

– Vi har gjort en del beslag på alle disse stedene, men har ikke full oversikt over beslagene ennå. Men det er på det rene at siktelsene kan knyttes til beslagene, sier Gabrielsen.

Den pågrepne 51-åringen anses av politiet for å være lederen eller presidenten i motorsykkelorganisasjonens norske fløy. Tirsdagens aksjon var kun rettet mot 51-åringen.

– Han er veldig sentral i Hells Angels i Norge og er den antatte lederen av organisasjonen. Nå vil vi få fraktet ham fra Oslo til Trondheim så fort som mulig, slik at vi kan få avhørt ham og gjennomgått det vi har gjort av beslag, sier Gabrielsen.

Onsdag vil politiet i Trondheim ta stilling til om 51-åringen skal framstilles for varetektsfengsling. (©NTB)