Grunnlaget for seieren la formsterke Tottenham i første omgang. Ti minutter var spilt da gjestene rullet opp et flott angrep. Ballen gikk fram og tilbake før den endte opp hos Gareth Bale, som dunket ballen i Chris Baird og i mål.Like før pause ble det enda mørkere for Fulham. Hurtigtoget Aaron Lennon kombinerte fint med Bale og satte kurs mot vertenes mål. Han fikk god tid til å justere siktet og dunket inn 2-0. Fulham med John Arne Riise og Brede Hangeland på laget reduserte på en corner i det 56. minutt. I en klynge av spillere traff ballen ryggen til Younes Kaboul, som ble dagens andre uheldige selvmålsscorer.

Reduseringen ga vertene blod på tann. De presset Tottenham bakpå og skapte flere farligheter. Laget hadde fortjent en scoring, men store sjanser ble brent, og Tottenham-keeper Brad Friedel sto en kjempekamp. Og akkurat da Fulham skulle sette inn det siste støtet, gikk det som det ofte gjør: Tottenham kontret, Defoe scoret og gjestene fikk med alle poengene hjem.

Bolton hadde ikke vunnet en eneste hjemmekamp før Stoke kom på besøk søndag. Da spilte laget plutselig festfotball og ga seg ikke før det sto 5-0 på måltavla. (©NTB)