SPANIA: Afrikanske Jean Vidal Yemou er så å si like stor som Arild «Hulken» Haugen. Et muskelberg fra Elfenbenskysten på 113,4 kilo med 15 kamper som amatør i Afrika. 13 seire og to tap. Nå er det slutt på at «Hulken» fra Sirdal møter enkel match.

Under fredagens innveiing i Benidorm fikk publikum og presse sett enn mann som likner veldig på «Hulken». Hudfargen er det eneste som skiller de to. Yemou er like høy som Haugen, og han har muskler som en ekte styrkeløfter. Lørdag kveld braker de to gigantene sammen i Benidorm.

— Jeg er ikke kommet her til Benidorm for å leke. Jeg skal gi «Hulken» juling, sa Jean Vidal Yemou på ettermiddagens pressekonferanse.

Det var stort sett det eneste afrikaneren sa. «Hulken» prøvde å provosere ham litt under pressekonferansen og innveiingen, men Yemou ga bare et iskaldt blikk tilbake.

— Jeg kan leke, sloss, bokse, og snakke samtidig. Selv om min motstander ser stor ut, kommer han til å se veldig liten ut når han skal bokse mot meg. Jeg har utviklet meg masse siden forrige kamp. Både fotarbeidet, bevegelsene og slagene sitter langt bedre nå. Nå er jeg langt mer sikrere på hvordan jeg skal bokse, sier Arild «Hulken» Haugen.

Foto: Leif Kverneland, Spaniaavisen