Hun sier blant annet at hun var forlovet med noen mellom ekteskapene med Tom Cruise og Keith Urban, men at de ikke giftet seg fordi de ikke var klare for det.Videre forteller hun detaljert om sitt ekteskap med Tom Cruise, blant annet at hun aborterte tidlig etter at de hadde giftet seg.

— Fra det øyeblikket Tom og jeg var gift, ville jeg ha barn. Vi mistet en baby ganske tidlig, så det var virkelig veldig opprivende, sier hun.

Kidman, som adopterte to barn sammen med Cruise, sier videre at hun ble rådet til ikke å gifte seg med ham fordi det kunne skade karrieren hennes.

— Agentene mine sa til meg at med en gang jeg ble fru Tom Cruise, måtte jeg være klar over at karrieren min kom til å gå dukken.

— Jeg ble helt lamslått og sa at jeg var forelsket og ikke brydde meg om det var et feilgrep. Jeg ville mye heller gifte meg og ha en familie.

Hun er tilfreds når hun ser tilbake på sitt forhold med Tom Cruise.

— Jeg elsket ham og det er nok derfor jeg tror vi var gift i elleve og et halvt år. Jeg angrer ikke på noe når det gjelder det ekteskapet.

Kidman, som nå er gift med den australske countryartisten Keith Urban, håper hun kan få et barn med ham.

— Jeg lengter etter det. Det ville være forferdelig trist om jeg ikke klarer å få en baby. Keith vet at jeg vil ha det og han er sakte, men sikkert på vei til å ønske det samme, sier Nicole Kidman. (©NTB)