Britiske aviser har lenge rapportert om et noe anstrengt forhold mellom supermodellen Kate Moss og britenes filmyndling, Sienna Miller. Blant annet skal Moss ha beskyldt Miller for å ha stjålet hennes hippiestil. Moss er også en nær venninne av Sadie Smith, som var gift med Jude Law før Miller «overtok» ham. Nå sist er det Millers flørt med Moss-vennen Rhys Ifans som skal ha falt supermodellen tungt for brystet. Det hevdes nemlig at Miller bare leker seg med den rufsete skuespilleren, kanskje best kjent for den forsofne rollen i kassasuksessen «Notting Hill». Ifølge venner skal Ifans ha fridd til Miller hele fem ganger, mens Miller på sin side bare ler av frieriene — og ikke engang vil bekrefte offentlig at de er sammen.

Da Kate Moss og Sienna Miller begge troppet opp i 30-årsdagen til modellen og skuespilleren Davinia Taylor lørdag, var det dermed duket for dramatikk. Ifølge The Mirror ble det en stor scene da Moss begynte å skjelle ut skuespilleren. 33-åringen skal blant annet ha sagt: - Dersom du sårer Rhys har du en fiende for livet. Behandle ham bra og du skal få fred. Men ikke gjør ham noe vondt - for vi setter ham høyt og stiller alltid opp for hverandre.

En party-innsider sier: «Sienna ble helt satt ut over Kates utbrudd. Hun snudde på hælen og gikk ut på dansegulvet i stedet. Hun kunne bare ikke tro det hun hørte». (©NTB)