Britney Spears er stadig i medienes søkelys. Ikke minst vekker det oppsikt at hun har begynt å spankulere rundt i sin gamle brudekjole. Episoden der Spears fikk et sammenbrudd og låste seg inne med sønnene, har også blitt behørig omtalt.Og det ser ikke ut til at Spears har tenkt å ligge lavt for å unngå nye oppslag i den kulørte pressen. 26-åringen ble nylig observert og avbildet da hun sammen med paparazzikjæresten Adnan Ghalib (35) sikret seg et par graviditetstester.

De to så ikke ut til å bry seg om fotografene som knipset vilt da de saumfarte apotekhyllene og til slutt plukket med seg et par tester som kan avdekke en eventuell graviditet. — Hun ønsker seg et barn til, sier en kilde til det amerikanske magasinet OK!

Alli Sims, kusinen til Britney som har stått ved hennes side i tykt og tynt, ser ikke ut til velsigne konstellasjonen Spears/Ghalib. - Han gir meg frysninger. Jeg så ham jo ofte da han fotfulgte oss som paparazzi og jeg tror ikke han har edle hensikter, sier hun ifølge svenske Aftonbladet.

En kilde nær popstjernen sier imidlertid at apotekstuntet er en typisk Britney-spøk, gjort for å skape oppmerksomhet. - Det er bare tull. De tøyser med paparazzifotografene, sier Sam Lutfi - som er en nær venn av popikonet - til sladrenettstedet Access Hollywood. (©NTB)