Den Oscar-vinnende skuespilleren var gift med Tom Cruise en tiårsperiode og har to adoptivbarn med ham. Men de to gikk hver til sitt i 2001 og Kidman har vært åpen om at hun tok bruddet svært tungt.Det tok flere år før hun fant lykken igjen. Men nå er hun gift med Keith Urban og paret fikk datteren Sunday Rose i juli i år. Nå takker hun Urban for at han insisterte på at hun måtte våge å ta sjansen på ham.

Da hun ble hedret under Glamour Women of the Year Award i New York mandag, hadde hun med seg ektemannen. Og han fikk rikelig med oppmerksomhet fra henne da hun entret scenen.

— For tre og et halvt år siden kom det en mann til meg og sa: «Jeg skal ta deg med til Tennessee». Og han tok meg med, og sa: «Jeg synes du fortjener å bli elsket. La meg elske deg, la meg gi deg et hjem - og la oss lage en baby». Så takk skal du ha, Keith Lionel”, sa hun til publikum.

Hun fortalte videre hvordan Urban, som vinket til henne fra salen, hjalp henne til å åpne hjertet sitt igjen.

Kidman fikk Glamour Award for sin innsats for organisasjonen UNIFEM. Hun er også ansiktet til en kampanje som jobber for å få slutt på kvinnevold. (©NTB)