De to tidligere Vigør-spillerne Tobias Christensen og Jesper Daland er tatt ut i troppen til G17-landslaget som reiser til La Manga på firenasjonersturnering i perioden 7.-14. februar. Starts Mikal Ugland er også tatt ut i troppen som reiser til La Manga.

Christensen, som skrev proffkontrakt med Start i september 2016, har blant annet hatt flere treningsopphold hos både Aalborg og Fulham tidligere.

– Tobias er en veldig dedikert fotballspiller. Han er har veldig gode basisferdigheter og har et godt utviklet teknisk register, han er tøff både fysisk og mentalt, sier sportsjef i Vigør Ruben Kleiven om 16-åringen.

Christensen ble av Fædrelandsvennen tidligere i vinter rangert som nummer to på deres liste over Sørlandets største fotballtalenter. På den listen finner vi også Daland, som blir rangert som nummer seks.

Daland meldte sommeren 2016 overgang til Stabæk etter å ha vært i Vigør gjennom mange år. Han ble også på årsavslutningen i klubben kåret til årets guttespiller, og Kleiven hadde da følgende å si om Daland;

– Jesper er en utrolig treningsvillig og positiv gutt som i år har spilt for gutte-, junior- og seniorlaget før han dro til Stabæk i sommer. Han har vært på samtlige landslagsuttak siden han kom i «landslagsalderen» og det er ikke ofte Vigør har en slik spiller. Vi er utrolig stolte av Jesper.

Kampene spilles slik:

9\.februar klokken 16.00: Norge – Sverige

11\.februar klokken 16.00: Ungarn – Norge

13\.februar klokken 16.00: Polen – Norge

Hele troppen ser du her:

Kristoffer Klaesson – Vålerenga

Enock Mawete – FC Midtjylland

Lars Kvarekvål – Stabæk

Andreas Uran – Molde

Emil Kalsaas – Fyllingsdalen

Fabian Rimestad – Fana

Erik Tobias Sandberg – Lillestrøm

Jesper Daland – Stabæk Edvin Grevskott – Rosenborg

Robert Williams – Rosenborg

Erik Botheim – Rosenborg

Colin Rösler – Manchester City

Johan Hove – Sogndal

Mikael Ugland – Start

Tobias Christensen – Start Halldor Stenevik – Brann

Håkon Evjen – Bodø/Glimt

Elias Flø – Hødd

Erling Braut Håland – Bryne

Jørgen Strand Larsen – Sarpsborg 08

Anders Waagan – Aalesund