Statistikksenter 1.divisjon:

1. divisjons toppscorer Marius Helle kan bli Daniel Nannskogs erstatter, melder TV 2 Sporten.

Daglig leder i Bryne,Tore Haugvaldstad, bekrefter overfor Aftenbladet.no at de venter en avklaring om saken i løpet av torsdagen.

— I tillegg må Marius bli enig om de personlige betingelsene med Stabæk, og vi slipper ham ikke før vi har en erstatter på plass. Her har vi kommet et godt stykke på vei, og vi håper at ting faller på plass i morgen , sier Haugvaldstad.

Han vil ikke røpe noen navn, men bekrefter at det ikke handler om spillere fra Viking eller andre lokale klubber.

— Dette er en utenbys spiss med spennende kvaliteter.

Ferdig for sesongen

Stabæks spydspiss Daniel Nannskog (36) hinket av banen mot Strømsgodset for halvannen uke siden. Svensken var senere til MR-undersøkelse, som viste et avrevet muskelfeste i den fremre lårmuskelen, og at Nannskog er ute av spill i 3-6 måneder.

— Vi er i kontakt med Bryne og håper å fullføre saken med dem i løpet av morgendagen, sier Tom Schelvan, sportslig administrativ leder i Stabæk.

TV 2 Sporten melder at det ikke er mye som gjenstår før de to klubbene er enige om overgangssummen for Helle, som har flest scoringer på landets nest øverste nivå hittil iår, med 17 scoringer. Hva Bryne eventuelt vil få for Adeccoligaens toppscorerer ennå ukjent.

Helle selv legger ikke skjul på at han er klar for å dra til Bærums-klubben

- Interessen kom brått på, men når en klubb som Stabæk viser interesse blir jeg ydmyk og vurderer selvfølgelig veldig sterkt en overgang. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere forholdet, sier Marius Helle til TV 2. Mannen med 17 fulltreffere i 1. divisjon har kontrakt med Bryne ut sesongen 2010. * Vi følger Stabæk: Siste nytt om klubben

Helle prøvespilte for Bodø/Glimt, Brann, Bryne og Viking FK før han til slutt endte opp i Jærlaget. Nå kan det altså gå mot landets øverste divisjon igjen for Helle.

VIDEO: Er dette Norges aller galeste kommentator?

— Kjære gud, uffa meg, nå må vi blø der inne Denne mannen overgår alt du har hørt fra Brasil.