Johnsen hadde tre store sjanser i 2.omgang, alle på heading etter innlegg, som burde gitt tellende resultat. Det er han helt enig i. — Jeg burde ha satt en eller to av sjansene mine i mål. Det er både udyktighet og uflaks som gjør at vi ikke får scorer flere, sier Johnsen som vet det blir tøft i Israel, men som likevel ser positivt på det.

Assistent-trener Rune Skarsfjord er også postiv med tanke på returen. - Vi reiser ned for å vinne, sier han.

Allerede etter 38 sekunder sendte Harald Brattbakk Rosenborg i ledelsen. Etter åtte minutter sto det 2-0. Brattbakk la inn fra venstre til Jan Gunnar Solli som dundret ballen i mål fra fem meter.

Desverre for Rosenborg dundret Giovanni Rosso inn reduseringen via tverrliggeren fra fem meters hold. Det skjedde to minutter på overtid i 1.omgang.