Lørdagens oppgjør mellom Stoke og Manchester City, vil bli spilt uten en skadet Sergio Agüero. Den målfarlige spissen sliter med et vondt kne, og har vært utilgjengelig for manager Roberto Mancini siden serieåpningen mot Southampton.

Det stoppet ikke det argentinske landslaget, som ville vurdere skadesituasjonen selv. Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har en regel, som slår fast at landslag har rett til en egen vurdering av en spillers fysiske form, slik at klubbene ikke holder igjen spillere uten gyldig grunn.

Den regelen faller ikke i god jord hos Mancini, som tar sterke ord i bruk for å forklare hva han mener om regelen.

— Dette er en idiotisk regel, for om vi har hatt en spiller skadet i to uker, så er det bedre at han blir her , sier Mancini til SkySports.

Manageren tror ikke at reisen til Argentina, hvor Agüero skal ha trent med landslagets fysioterapeut i fem dager, har hjulpet spillerens vei mot toppformen.

Agüero skal testes i forkant av lørdagens kamp mot Stoke, men er ikke ventet å være spilleklar. Derimot håper Mancini at han kan benytte seg av spissens ferdigheter, i Mesterliga-kampen mot Real Madrid på tirsdag.

— Sergio er ikke 100 prosent klar, men kneet er ok. Kanskje vil han være på benken, sier Mancini.