18 år gammel. Aurora Aksnes, født i Stavanger, bosatt i Os ved Bergen , har det helt store forventningspresset på seg. Stemmen hennes har vært skrytt opp i skyene etter noen singler og gode konserter, blant annet på Bylarm. Katy Perry følger henne , og har rost Aurora på Twitter med følgende utsagn: — Dette er musikk som får hjertet mitt til å flagre.

Denne fire spor lange EP’en kan godt være et bilde på hva hun føler nå; hun løper sammen med ulvene. Sterk og full av ungdommelig glød, men samtidig så fins det noen som vil ta henne der ute.

Det hun gjør her gir ingen grunn til verken å utrope henne til landets nye store artist eller andre prangende lovord. Aurora har riktignok en fantastisk og usedvanlig uttrykksfull stemme, og det funker bra på låten «Runaway», med sin oppbyggende kraft og sterke effekter. Fint, lengtende, søkende og stemningsfullt.

Omtrent like bra er tittellåten med sitt superfengende refreng . De to andre låtene ligger hakket under når det handler om melodiøsitet. Men Aurora behøver enda flere sterke låter før vi kan utrope henne som den neste store innen norsk pop a la Emilie Nicolas, Susanne Sundfør og Highasakite.