Opplysningene er ikke bekreftet. Det er regionsavisa Kreiszeitung.de som melder om at sikkerhetsstyrker skal ha avdekket et kjøretøy maskert som en ambulanse etter at landskampen ble avlyst av frykt for terrorangrep.

Ingen kjøretøy får forlate området rundt stadion. Togtrafikken i området er også stanset, og folk er bedt om å ta seg hjem til fots.

Hannovers politisjef Volker Kluwe opplyste tirsdag om trusselen mot fotballkampen, melder det tyske nyhetsbyrået DPA.

– Det dreier seg om konkrete trusler mot hele Hannover, sier Kluwe til TV-stasjonen NDR. Han legger til at noen har hatt alvorlige planer om å gjennomføre et bombeangrep.

Tysklands statsminister Angela Merkel og flere andre tyske og nederlandske regjeringsmedlemmer skulle etter planen være til stede under kampen. Merkel var ennå ikke kommet da kampen ble avlyst.

«Uten panikk»

Publikum som allerede var på stadion i Hannover, fikk beskjed over høyttaleranlegget om at fotballkampen som skulle starte klokka 20.45, ble avlyst. Politiet oppgir at årsaken er sikkerhetshensyn.

– Det er ingen fare på ferde eller noe annet. Bare dra hjem på normalt vis, sa politiet i høyttaleren halvannen time før kampen skulle starte.

Det tyske fotballandslaget var på det tidspunktet ennå ikke ankommet stadion.

De få fotballsupporterne som allerede var på plass på stadion, fikk i 19.15-tiden beskjed av politiet om å begi seg ut av stadion raskt og uten panikk.

Paris-angrep

En knapp time tidligere ble det meldt at en mistenkelig gjenstand ble funnet i området rundt stadion. Det er uklart nøyaktig hva det dreier seg om, men ifølge tyske medier skal det ha vært en eierløs koffert.

Tysklands fotballandslag spilte mot Frankrike i Paris forrige fredag, da flere selvmordbombere slo til utenfor Stade de France i den franske hovedstaden. 129 mennesker ble drept i en rekke terrorangrep i Paris.

Først søndag ble det besluttet at tirsdagens fotballkamp i Hannover skulle spilles, som en markering av at de ikke ville føye seg for terrorismen.

Tirsdag kveld spiller Frankrike mot England på Wembley. Beredskapen er på topp, men det hele går rolig for seg.

Rådet til å avlyse konserter

Siden trusselen ifølge politisjefen gjaldt hele Hannover, ble alle konsertarrangører rådet til å avlyse sine arrangementer. Det kom tidlig tirsdag kveld meldinger om at konserten med Söhne Mannheims tirsdag kveld, ble avlyst og at TUI-Arena ble evakuert av sikkerhetsårsaker. Senere opplyste politiet at konserten likevel skal gå som planlagt.