Tyskeren har vunnet minst en etappeseier alle de siste fire årene. Dette året er det blitt tre seirer på Greipel før avslutningsetappen, så nå står han bokført med ni etappeseirer totalt i Tour de France.

Men spurternes «kremetappe» på Champs-Élysées på avslutningsdagen av Touren har Greipel aldri vunnet. Det er det store målet hans i år, og han kommer til å få god hjelp.

— Det er et faktum at alle husker hvem som vinner spurten på Champs-Élysées på avslutningsdagen av Touren. Det er selvsagt noe Greipel ønsker. Derfor er hele laget enige om å hjelpe ham på best mulig måte, sier danske Lars Bak, som er lagkamerat med den sympatiske tyskeren i Lotto Soudal-laget.

Det betyr at Alexander Kristoff, som også er blant favorittene til å gå til topps på etappen, kommer til å få tøff kamp på de siste meterne. Etter en heller skuffende Tour de France så langt, er Kristoff heltent på å stikke av med seieren søndag. Han satser på å bli den andre nordmannen som vinner i Paris' paradegate etter at Thor Hushovd klarte det i 2006. — Etappen til Paris på avslutningsdagen er en klassiker, uansett om du er sprinter eller ikke. Greipel fortjener å vinne denne etappen, for han har vært den beste spurteren i løpet i år. Selv om han kommer til å få all mulig hjelp av oss i laget, kommer det til å bli tøft, for både Mark Cavendish og, ikke minst, Alexander Kristoff er også sultne på triumf, sier Bak. (©NTB)