Onsdag kveld spiller både Aerosmith, Alice Cooper og Honningbarna på Odderøya Live. Vidar Mortensen i Odderøya Live har høye forventninger:

— Det blir en skikkelig rockekveld med en energirik start fra Honningbarna, fulgt av Alice Cooper, og Aerosmith som skal spille alle sine hits. I klipp fra Europaturneen ser bandet ut til å være i god form.

Europaturné

Aerosmith er nå ute på sin «Let Rock Rule Tour», og bandet har turnert mer eller mindre sammenhengende siden 2012. Konserten på Odderøya blir den eneste Aerosmith gjør i Norge.

14. mai skulle Europaturneen ha startet i Istanbul i Tyrkia, men ble avlyst på grunn av en gruveulykke der 301 mennesker mistet livet. Derfor ble startskuddet for Europaturneen flyttet til Sofia i Bulgaria 17. mai. Aerosmith har også vært innom Litauen, Russland, Finland og Sverige før de står på scenen på Odderøya 4. juni.Aftonbladets musikksjef, Joacim Persson mener at det beste ved konserten i Stockholm var Steven Tyler, og spesielt da han sang «Janie's got a gun». På spørsmål om hvor god konserten var, svarer han dette:

— Første timen er godkjent, verken mer eller mindre. Men der løfter Aerosmith seg ordentlig og kjemper seg opp til en treer.

- Skal rocke for dere

I en video som Fædrelandsvennen har fått tilsendt fra Odderøya Live, hilser Steven Tyler til Kristiansand på norsk: — Javel Norgje! Steven Tyler her! Du ser Aerosmith og meg selv rocke for dere i Kristiansand 4. juni. Be there, or be... there?

Odderøya Live har ikke fått noen informasjon om setlisten til Aerosmith, men Vidar Mortensen mener at publikum kan få en god indikasjon dersom de sjekker setlistene på de stedene Aerosmith allerede har spilt i Europa.

Her er setlista fra konserten i Sverige:

Siste plate?

I 2012 kom plata «Music from Another Dimension», men publikum får ikke høre mer enn et par av de nye sangene på turneen.

— Vi tror virkelig på den nye plata, men publikum vil høre de gamle sangene, har Joey Perry tidigere uttalt til Rolling Stone.Mye tyder på at «Music from Another Dimension kan ha vært det siste albumet Aerosmith har spilt inn. I et intervju med Rolling Stone uttalte Joey Perry dette:

— Jeg er selvfølgelig skuffet over at det siste albumet ikke ble slik som det var tenkt. Men på den andre siden, så snart den er ute, er den ute for alltid... Jeg vet ikke engang om det gir mening å lage nye album mer. Kanskje vi bare skal slippe en EP hver sjette måned.

Ber folk komme til fots

Det er lagt ut 11.000 billetter for salg, og det er fremdeles ledige billetter. Konsertdagen vil det blir satt opp billettelt i Gravane.

— Bilveien blir stengt, og vi ber folk komme til fots, opplyser presseansvarlig i Odderøya Live, Vidar Mortensen, til Fædrelandsvennen.

Her er viktig informasjon fra arrangøren:

• Følg skilting via Nodeviga til Bendiksbukta for innslipp. Portene åpner kl 17.00. Her er det billettkontroll og sikkerhetssjekk.

Ifølge planen skal Honningbarna gå på scenen 18.15, Alice Cooper 19.30, og Aerosmith 21.30. Konserten er ferdig innen midnatt, og området stenges 00.30.

• Det er fri aldersgrense til arrangementet, men det anbefales at publikum under 16 år kommer med en voksen/foresatt. Det er aldersgrense for kjøp av alkohol.

• Det er ikke lov til å ta med seg glass, flasker, alkohol, kniver, paraplyer, stoler, og andre potensielt farlige gjenstander inn på området.

• Du kan få kjøpt mat og drikke på området.