Ifølge TV 2 mener politiet at den bortførte mannen er i 30-årene. Vitner så to menn med finlandshetter tvinge mannen inn i en bil og kjøre av gårde fra et garasjeområde på Ljan på Nordstrand tidlig på morgenen torsdag 29. september. Dette er få minutters kjøring fra Holmlia der den kriminelle gjengen Young Bloods holder til.

Ifølge kanalen vokser gjengen seg sterkere og sterkere. Den er dypt involvert i narkotikakriminalitet og torpedovirksomhet som blant annet omfatter bortføringer.

Fire av fem personer er pågrepet i kidnappingssaken, mens mannen som ble bortført, fortsatt ikke er kommet til rette. Nå varsler politiet en tøffere linje mot gjengen som også har bindinger til albansk mafia i Sverige. Og det er nettopp personer tilknyttet den albanske mafiaen politiet mener står bak bortføringen.

En av de siktede har ifølge TV 2 vært involvert i minst fire bortføringer siden september i fjor.

— Et av særtrekkene til dette miljøet er at de er territoriale. De ønsker hegemoni på narkotikaomsetning på eget område selv om de i noen sammenhenger opererer i resten av byen også, sier Einar Aas, leder for Seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt. (©NTB)