I et intervju med MTV som skal sendes 30. november, sier hun: — Jeg sitter der og ser tilbake, og kan ikke annet enn å tenke: «Jeg er en smart jente. Hva i alle dager holdt jeg på med», og sikter til tiden da hun gikk til angrep på paparazzifotografer med en paraply, barberte av seg håret og ble fotografert gråtende på fortauet utenfor sitt eget hjem. Etter en tøff skilsmisse fra Kevin Federline, påfølgende omsorgstvist for sønnene og høy partyfaktor, skapte Britney Spears overskrifter verden over med sin noe «utradisjonelle framtreden». I januar måtte hun flere ganger få akutt psykiatrisk hjelp, før pappa Spears flyttet inn til henne og tok over styringen.

Og nå går det bedre for Britney Spears. Hun får se sønnene oftere og gjorde god figur under MTV Music Video Awards i september. Og nå snakker hun endatil om den tøffe perioden. - Jeg har vært igjennom svært mye de siste to-tre årene, og det er mye folk ikke vet, sier popartisten.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med en 90 minutter lang spesial, kalt «Britney: For The Record». Programmet sendes altså på MTV 30 november. 2. desember slipper Spears sitt sjette studioalbum «Circus». Samme dag fyller hun 27 år.

Den tøffe tiden er imidlertid ikke helt over for Spears. Fredag måtte hun møte i retten etter å ha blitt stoppet av politiet uten førerkort på veiene i Los Angeles. (©NTB)