Kaldt og klinisk beskrev han hvordan han drepte ti mennesker i det han omtalte som «prosjekter» for å tilfredsstille seksuelle fantasier.Mannen, Dennis Rader, fortalte hvordan han ga en kvinne et glass vann etter at hun hadde kastet opp, for så å kvele henne med et tau mens barna som var innelåst på badet, hylte av skrekk.

Han fortalte også hvordan han hengte en elleve år gammel jente i kjelleren av familiens hus og onanerte ved siden av kroppen hennes, etter først å ha drept foreldrene og en ni år gammel bror.

Drapene foregikk i løpet av 18 år mellom 1974 og 1991 i Wichita i Kansas og ble beskrevet i ertende notater til politiet av mannen som kalte seg «bind, torturer og drep».

Rader ble pågrepet i februar i år etter en 31 år lang jakt på seriedrapsmannen. Dommen mot den tidligere kirkegjengeren, som i sin tid også var en aktiv speider, vil falle 17. august. Selv om han blir funnet skyldig, kan 60-åringen ikke dømmes til døden ettersom Kansas ikke innførte dødsstraff før etter at drapene ble begått. Men etter alt å dømme vil han tilbringe resten av livet i fengsel. (©NTB)