Drapssaken fra høsten 2000 tok en brå vending torsdag. På en pressekonferanse torsdag kveld opplyste politiet at hele fire personer er pågrepet.

Den første mannen ble pågrepet onsdag, og politiet informerte om dette tidlig torsdag. De tre siste ble pågrepet i løpet av torsdagen.

— Vi vet at de har eller har hatt tilknytning til Lyngdal-området, opplyste politioverbetjent Bjørn Kåre Dahl på en pressekonferanse torsdag kveld.

Tre av mennene er født i 1979, mens den siste er født i 1976. Alle er siktet for drap eller medvirkningen til drap. Ifølge VG pleide Tina Jørgensen å feriere på en campingplass i Lyngdal. Avisa skriver at politiet har sikret seg datautstyr og annet elektronisk utstyr fra boligen til den ene pågrepne - i tillegg til å sikre seg brukernavn og passord til profiler på sosiale medier.

Politiet understreker at det er tidlig i etterforskningen nå. Kun den ene av de fire var avhørt torsdag kveld, og politiet vil ikke si noe om hva han har forklart - ei heller om han erkjenner straffskyld. Målet er å avhøre de tre siste natt til fredag. (©NTB)