Historien til DeLillos startet i 1985 da de ga ut sin første demo. 30 år senere forteller Lars Lillo Stenberg at bandet har den samme gnisten som de hadde i starten.

— Vi har gitt ut album jevnlig gjennom disse årene og hver gang vi går i studio er sluttresultatet på albumene like viktig.

Lillo Stenberg kjenner den samme gleden som bandet hadde i begynnelsen, og at den er like viktig som i starten.

Startet i 1985

18 album har DeLillos produsert gjennom sin karriere, og Lillo Stenberg sier at han kunne gjort endringer på de fleste albumene.

DeLillos har plassert seg som et av Norges største popband. Med så mange gode album i bagasjen er Lars Lillo Stenberg usikker på hvem av dem han er mest fornøyd med.

— Det er dårlig gjort å sammenligne de nyeste albumene med de gamle. De gamle sangene har vært der så lenge og derfor blitt en større del av våre liv, sier han.

Han er likevel svært fornøyd med de siste albumene de har produsert.

Gode opplevelser

DeLillos har spilt i Kristiansand flere ganger gjennom sin karriere. Blant annet iKilden for tre år siden ogDark Season festivalfor to år siden.

— Vi har også spilt på Kick tidligere, men har mange gode opplevelser fra konsertene våre i Kristiansand helt fra da vi spilte på Markens, sier Lillo Stenberg.

Bookingansvarlig Jørgen Skauge forteller at det er første gangen de booker DeLillos under arrangørselskapet Imperiet.

— Det er på tide at vi fikk booket dem til å spille på Kick, for det er et av de norske bandene vi liker best selv, forteller Skauge.

Masse energi

De som dukker opp på konserten i kveld vil oppleve et band som føler seg i form for tiden.

— Vi er fulle av energi, og kommer til å spille låter fra de fleste periodene våre. Det vil bli alt fra gamle til nye låter, sier Lillo Stenberg.