Scoringene var nordmannens 14. og 15. denne sesongen.

Det første målet kom på tampen av første omgang hvor spissen dro seg inn fra høyre og avsluttet ned i nærmeste hjørnet fra 13-14 meter.

Knapt ti minutter før slutt pekte dommeren på straffemerket da Kamara ble dyttet av London Woodberry i feltet. Kamara tok selv ansvar fra ellevemeteren og plasserte ballen kaldt ned i venstre hjørne.

Med 15 scoringer ligger Kamara på delt 4.-plass på toppscorerlisten i MLS. Bradley Wright-Phillips leder med 20, mens David Villa (New York City) og Sebastian Giovinco (Toronto) har scoret henholdsvis 19 og 16 mål.

Columbus har fremdeles en liten mulighet til å ta seg til sluttspillet, men opp til D.C. United og sluttspillplass skiller det fem poeng. I tillegg ligger det to lag (New England Revolution og Orlando City) mellom Columbus og D.C. United. (©NTB)