Den norske landslagsprofilen fikk sin første kamp fra start for Premier League-klubben og kvitterte med å gjøre en god figur. På overtid fikk den tidligere Nederland-proffen ballen servert på vakkert vis inne i 16-meteren og løftet kontrollert ballen opp i målet bak Stoke-keeper Lee Grant til 2-1. — Jeg er glad for å ha debutert for Hull. En flott seier, og også hyggelig å score mitt første mål for klubben, tvitret Henriksen etter kampen.

Tidligere i kampen hadde Stoke tatt ledelsen ved Marko Arnautovic, men Lee Mason utlignet for Hull rett før pause. Sistnevnte er i likhet med Henriksen ny i Hull denne sesongen og ble klubbens dyreste spiller noen gang da han ble hentet fra Tottenham.

Klar for neste runde i ligacupen er også Manchester United. Etter tre strake tap ble det en oppskriftsmessig 3-1-seier mot lille Northampton onsdag for mannskapet til José Mourinho. Michael Carrick, Ander Herrera og Marcus Rashford scoret målene for de røde djevlene.

I neste runde blir det byderby mot Manchester City, som slo Swansea 2-1 borte med vinnermål av Aleix García. Gaël Clichy scoret også for Pep Guardiolas lag. (©NTB)