— Jeg vil reise jorda rundt. Jeg føler at det er mye jeg kan utrette og mye jeg kan gjøre for å hjelpe, sier 26-åringen i et intervju som er lagt ut på nettsiden til TV-programmet Extra.I forrige uke annonserte stiftelsen Playing for Good Foundation at Hiltons reise til Rwanda er blitt utsatt fordi organisasjonen har gjort endringer. For hennes del betød det besøk til skoler og helsestasjoner.

— Meningen var at vi skulle reise i november, men så måtte hjelpeorganisasjonen gjøre noen endringer. Nå blir det neste år en gang. Jeg vet at Rwanda har gjennomgått en rekke opprivende hendelser, og jeg føler at om jeg reiser dit, kan jeg bidra til å redde livet til noen mennesker, sier Paris.

Mens hun venter på å reise til Afrika, fortsetter hun sitt selskapsliv. Sist helg ankom hun som Alice i Eventyrland til Playboy-magasinets årlige Halloween-fest i Los Angeles. Der festet hun blant annet sammen med søsteren Nicky Hilton som mest av alt så ut som en pikkolo, et passende antrekk for et medlem av hotellfamilien Hilton. (©NTB)