BEIJING: Oppløst i tårer møtte hun et gedigent pressekorps etter OL-fiaskoen. Etter å ha vært innom tv-stasjonene måtte hun ta en pause for å samle seg sammen med den svenske pressesjefen Björn Folin.

Les alt om OL i Beijing her!

Kallur: — Trist - Det er trist at dette skal skje i OL. Jeg følte meg veldig sterk og i bra slag, forklarer Kallur tappert.

Allerede på den første hekken gikk det galt. Kallur snublet og eventyret som kunne ha endt med gullmedalje var over nesten før det hadde begynt. Fallet var godt synlig både på Kallurs venstre skulder og på den ene foten.

Den 27 år gamle svenske friidrettsyndlingen både smilte og tørket tårer etter fadesen. Kallur var en av de store svenske gullhåpene, som har falt én etter én. I morgen skal Stefan Holm i ilden i høydefinalen. Dersom også Stefan Holm svikter, kan Sverige bli stående uten gull i Beijing.

Kom for nær hekken Kallurs trener Karin Torneklint bekrefter at Kallur var i bra slag.

— Hun kom for nær hekken. Jeg tror ikke hun har vært vant med å løpe i så høy hastighet. Susanna var i fysisk meget bra form. Hun har aldri før ramlet på den første hekket, sier Torneklint.

Kallur har slitt med en lårskade i forkant av OL og har derfor hatt en problematisk oppladning til mesterskapet. Treneren mener hun har en mental styrke som gjør henne i stand til å komme tilbake.

Dårlig dag på jobben - Hun elsker å dra rundt og konkurrere. Derfor kommer hun seg gjennom dette.

Også Kallur selv sier at hun vil raskt tilbake på friidrettsbanen.

— Det er bare på jobben det har gått dårlig. Jeg klarer meg, sier hun.