Rihanna utsetter den utsolgte konserten i Malaysia 13. februar etter helgens episode med kjæresten Chris Brown.

Los Angeles Times skriver at Rihanna skal ha fortalt polititet at Brown slo henne, og trusselsiktelsen mot Brown blir nå ifølge People.com utvidet til å gjelde mishandling.

R&b-stjernen skal natt til tirsdag ha blitt ekskortert ut bakveien av L.A. Cedars-Sinai Medical Center.

For retten 5. mars

Natt til søndag fikk politiet i LA inn 911-meldinger om en krangel mellom en mann og en kvinne. De to hadde kjørt i en bil, men stoppet, og krangelen fortsatte ute på gaten. Da politiet kom til stedet fant de offeret, men mannen var dratt, melder People.com. Ifølge politiet hadde kvinnen synlige skader og hun utpekte Chris Brown som gjerningsmannen.

Kilder i politiet sier at artisten Rihanna (20), som egentlig heter Robin Fenty, ringte nødnummeret 911 i helgen, og pekte ut kjæresten Chris Brown som overgriper, melder NTB.

Chris Brown (19) meldte seg ifølge Reuters frivillig for politiet søndag kveld og ble først siktet for trusler. Han betalte kausjon på 50.000 dollar. Ifølge People.com etterforsker politiet om siktelsen mot ham skal utvides til å gjelde mishandling. Han skal ifølge nettstedet i retten for forholdet 5. mars.

Både Rihanna og kjæresten Chris Brown skulle ha opptrådt på årets Grammy-show, men begge uteble.

Det er ifølge E!online ukjent hvor de to befinner seg, men Brown skal ha blitt sett ankomme London hotel i West Hollywood etter at han ble løslatt.

Pause

Nå tar Rihanna seg en pause fra offentligheten. 21 års-dagen hennes den 20. februar skulle feires med brask og bram, men Universal kansellerer nå ifølge E!online hele feiringen.

Bekrefter utsettesle

Malaysia's Pineapple Concerts bekrefter også at konserten inntil videre er utsatt, men lover ny dato for Rihanna-konsert.

– I lys av den nylig inntrufne hendelsen med Rihanna, vil vi innen to uker annonsere ny dato for Rihanna-konserten. Vi beklager på det dypeste de uunngåelige forandringene i den oppsatte planen, og ber fansen tilgi alle problemene dette har medført.

Bannlyst

Malaysias islamske parti bannlyser konserten fordi de hevder Rihannas vanligvis svært minimale konsertantrekk vil være en fornærmelse mot lokale skikker og islamske verdier, selv om stjernen selv har lovet å ta hensyn til islamske reglement for kvinnelige sceneantrekk og derfor dekke seg mer til enn vanlig.

Foto: Reuters